Regeo Geossintéticos 2023

Forut otaliga ar otrohet det varsta som kanske. Skad det kan ocksa…

Forut otaliga ar otrohet det varsta som kanske. Skad det kan ocksa…

haffa forhallandet forwar och vara begynnelse gallande nagot nytt, anser Esther Perel, expert sam varldsstjarna ino relationer.

Att ringa kunn att ens partner varit otrogen kan kannas saso det basta forraderiet, nagot saso ruckar bota ens sjalvbild.

Forut nago otrohet ar plagsam

– forsavit din medspelare varit otrogen innebar det inte blott att han alternativ hon sannerligen varit nargange tillsamman nagon annan. Det innebar likasa att ni borjar betvivl dina egna minnen sam att ni upplever att ni blir berovad din egen och ede gemensamma historia, sager Esther Perel, belgisk psykoterapeut tillsamman specialitet gallande relationer samt nyttig ino New York.

Fortsatta postum otrohet. I sitt sysselsattning tillsammans parterapi age Esther Perel mott flertal som efter nago synd kanner sig djup sarade sjalvklar, skad ocksa lurade villig forsvinna egna upplevelser.

Pro ganska befinner si det exakt det ha asianfeels dejting recensioner, att do minnen ni inneha sammanlagt blir ifragasatta nar det uppdagas att din medspelare varit otrogen. Vart det minsann odl att han alternativ hon hade samma fornimmelse itu gladj gallande saken da dar semestern for fem ar efterat? Det sasom du tolkade sasom ett underbart hagkomst, nar du skrattade odla att det kandes varmt ino bot ­kroppen, var det egentlige endas du som varenda frejdig? Din partner var nog framfor hos sin flamma eller alskarinna inom ­tankarna?

– Nar nagon otrohet uppdagas vands idelige allting op och ned. Du borjar betvivla dig jag sam din sjalvkansla raseras, uppge Esther Perel.

Amnet befinner si mer relevant annu nagonsin, tycke hon. Vi befinner sig ino nagon tid darbort massa bris forebilder it lyckliga relationer, darbort vi lever alltsamman langre iho, darborta var observan blir alltsammans mer splittrad sam darbort det stalls hogre villko an nagonsin kungen oss samt var relation. Samt defini­tionen itu syn byta skepnad.

Hon har blivit nagot utav nagon guru i omradet och har skrivit boken Karlekskris

– Det saso befinner sig otrohet forut ett manniska befinner sig icke otrohet pro nagon annan. Ett individ antagligen definierar synd sasom rent och rosa sex, nago annan kan forklar otrohet sasom kanslosamma samt djupa dialog pa tu karl labb och plus e definierar porrsurfande ino ensamhet saso synd, anser Esther Perel.

Andock det promenera att fortga sasom tandem postumt ett otrohet. Det beror naturligtvis gallande under vilka forhallanden sasom otroheten ager intraffat, andock igenom spant gemensamt arbete ar sannolikheten bamse att man kan befria forhallandet.

– oke, det kraver mod. Och ehuru alltsamman inte gar att forlata, kanske karl kan liv fortsattningsvi med somlig don likva, kommenterar Esther Perel.

Hennes kunskap befinner si att samtidigt sasom vissa affarer tar avliden pa nagon forhalland, kan andra verkligen kan donera relationen nago nytandning.

– forsavit saken dar saso varit otrogen forminskar, alternativt till sam med fornekar det som intraffat, befinner si det komplicerat att ejakulera driftig. Men om saken dar sasom varit otrogen istallet tar villig sig skulden, befinner sig explicit med att hon alternativ han age gjort inkorrekt, emeda okar chansen pro forhallandet att laka, uppge Esther Perel.

Vrede, sorg sam fortvivlan ar naturliga emotioner i otrohetens spar. Tvivel, gissel med fortrosta, oformaga att lita villig sin delagare ocksa. For den skull befinner sig det relevant att den sasom varit otrogen sannerligen visar att han ­eller hon vill hejd over i forhallandet.

– Det racker ej att saken da som varit otrogen sager “jag lovar att ick gora om det”. Han ­eller hon maste presentera inom dad att han alternativ hon kommer att stoppa, vill stanna sam verkligen bryr sig forsavit partnern samt forhallandet.

Saken dar du litade kungen allra mest, saken dar som stadse skulle sta darborta vid din sida, har svikit dej samt har varit nargangen tillsamman en annan. Molnfritt att det astadkomme ont.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *