Regeo Geossintéticos 2023

STOCKHOLM, – genast meddelar Tinder, varldens mest populara app darfor att raka nya manniskor

STOCKHOLM, – genast meddelar Tinder, varldens mest populara app darfor att raka nya manniskor

Vi titta fram emot att omedelbar bringa op dessa funktioner at ytterligare folk varlden ovanfor”

att funktionerna Orientation sam More Gender lanseras i Sverige. Med igangsattande inom juli kommer samtliga svenska medlemmar att veta dela mer fakt om sin sexuella bojels oc kanna igen sig utstott det binara konssystemet.

Uppdateringarna ar framtagna baserat pa aterkoppling a medlemt ett farsk efterforskning, utford av YouGov kungen order itu Tinder, sasom visar att 46% av de saso icke identifierar sig saso cispersoner onskar att appar saso Tinder vart mer inkluderande sam erbjod ytterligar sam enklare alternativ for att beskriva sin konsidentitet och sexuella bojels. 83% itu do avser tillika att gamla konsnormer sam en gammal syn pa sexualitet age ett avog influen pa deras sjalvkansla. Forut medlemmar som befinner sig transpersoner, eller identifierar sig emella, bakom eller tillsamman bagge konskategorierna kvinna/man age detta inneburit nago bundenhet.

”Alla fortjanar att bliva samt kanna sig sedda sam det startar med mojligheten att helt ut veta finnas till sam exponera vem du befinner si. Foljaktligen introducerar vi Orientation och More Gender”, uppg Elie Seidman, direkto stav Tinder. ”Vara yngre medlemmar, slaktled Z, inneha banat gata stav e mer inkluderande b samt med avsikt villi var mang kanner til vi att vi kan bega diskrepans tillsammans var var.

Mirake varen age Tinder sa samt grundfast dessa uppdateringar i Sverige. Det ar e angelaget moment inom arbetet att dana ett mer inkluderande anstallning sasom framjar mangfald. Med Orientation och More Gender kan medlemmar sjalva uppge det begrepp saso suveran overensstammer tillsammans deras konsidentitet oc utse opp mot tre it nio valmojlighe darfor at beskriva sin sexuella bojelse – Heterosexuell, bog, flat, bisexuell, asexuell, demisexuell, pansexuell, queer sam oviss. Medlemmar kan darpa sjalva kora forsavitt de vill lotsa sin konsidentitet och/eller sexuella bojelse inom sin image.

”Att samtlig, oavsett konsidentitet alternativt sexuell laggning, ska vet upptacka nagon medspelare kanns givetvis. Vi valkomnar Tinders deltagande och det kanns glatt att RFSL har varit tillsammans ino samarbetet”, uppge Deidre Palacios, forbundsordforande RFSL.

Slaktled Z – nagon mer inkluderande och konsoverskridande slaktle inom samband med lanseringen utav Orientation sam More Gender inneha Tinder genomfort en fars examination, med fokus villig saken dar yngre filippinska vackra kvinnor generationens attityder sam uppenbarelse villi konsidentiteter samt sexualitet. 45% itu slaktled Z (18 – 25 ar) anser att det finns en hogre acceptans samt oppenhet idag annu tidigare, andock menar att det annu finns ofta innestaende att skapa darfor att samhallet skall bliva fordragsam. Aven sager 83% fran saken dar yngre generationen saso ick identifierar sig saso cispersoner att forlegade normer runtom kon sam sexualitet ager en avog inverkan villi deras sjalvkansla och futuristis mojligheter.

Internet befinner si saken dar vanligaste platsen att vanda sig at, bland 18-25-aringar, for att lara sig mer forsavitt kon, sexualitet sam overskridande identiteter (47%), och flera upplever att det befinner si betydligt lattare att undersoka samt befinna sig sjalva online. 54% utav de dar som identifierar sig saso HBTQIA+ uppger att de identifierat sig med sitt foredragna kon/sin foredragna sexualitet online innan de kommit ut IRL. 66% it de dar menar aven att de har lart kanna sig sjalva och andra manniskor battre tillsamman bistand utav appar sam andra onlineforum sam 58% kanner sig mer bekvama med att raka nya persone via dejtingappar alternativ specifika dejtingappar pro deras community. Medan befinner si det otaliga 18-25-aringar (35%) sasom onskar att dejtingappar var mer inkluderande, sam sug ar desto storre bland de dar saso inte identifierar sig som cispersoner (46%).

Orientation introducerades i USA, Storbritannien, Indien, Australien, Kanada, Irland samt Nya Zeeland och uppdateringen age varit hejdlost omtyckt. Hittills inneha 62% it medlemmarna, dar funktionen ager existerar tillganglig, valt att uppgrader sina profiler och sin sexeulla bojelse gallande Tinder, och nagon bruten fem av de matchningar sasom hander idag ar emellan medlemmar saso identifierar sig saso queer.

Inom relation tillsamman introduktionen utav Orientation och More Gender lanserades ocksa Traveler pigg internationellt

De yngre medlemmarna villig Tinder (18-25 ar) anvander Orientation mer frekvent (20%) annu de aldre generationerna. De ar aven mer benagna (37%) att namna fler an en alternativ for att uttrycka sin sexuella bojels och ”osaker sam heterosexuell” ar saken da kombination sasom for tillfalle befinner si mest folklig bland yngre mannisko.

Tinder planerar darutover att slappa Orientation sam More Gender kungen alla avta marknader med dispen av de lander som inneha specifika lagar betraffande konsidentiteter. Tinder hamtar fakt fran ILGA Worlds senaste rapporter for att avgora vart nagonstans i varlden funktionerna amna etableras. Mer upplysning om det ha hittar n narvarand.

Nedanfor ”redigera underrattelse” lagger n latt mo mer information forsavitt din sexuella laggning eller konsidentitet. Darborta valjer n darefter vad du vill skall besta synligt i din image. Forut nya medlemmar befinner sig ocksa dessa votering nu nago del av uppstartsprocessen nar du skapar din Tinder image. Ino Discovery-installningarna kan du samt valja att figurera i de sokningar sasom superb overensstammer tillsamman din konsidentitet och kika manniskor med dito sexuella laggning frams.

Det befinner sig en rol skapad darfor at beskydda samt informera HBTQIA+ medlemmar gallande Tinder ifall risken att forbruka dejtingappar inom de narapa 70 lander saso aven fortsattningsvis har diskriminerande grundnorm sasom kriminaliserar HBTQIA+ personers stallning.

Tinder lanserades villig ett collagecampus samt befinner sig idag varldens mest populara app darfor att meeting nya personer. Appen ager ytterligar an 340 miljoner nedladdningar sam finns tillganglig i 190 lander och villig slu 40 skild tungoma. Mirakel det forsta kvartalet hade Tinder ganska 6 miljoner medlemmar samt var den snabbast okande appen globalt foruto mobila speltjanster.

RFSL, Riksforbundet pro homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras samt intersexpersoners jamstalldhet, befinner sig en ideell organisation saso grundades 1950. RFSL s avsik befinner sig att samma jamstalldhe, mojligheter sam skyldigheter skal hanfora sig till pro hbtqi manniskor sasom allma andra i samhallet.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *